CONDICIONS LEGALS

El present avís legal regula l'ús del servei del portal d'Internet www.alljewelry.cat, propietat de l'Alba, l'Abril i la Maria.

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En el marc del compliment de la legislació vigent sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, alljewelry. Informa els usuaris que: s'han adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa la normativa vigent. Els dades de caràcter personal que es recullen en els formularis d'aquest lloc web són objecte de tractament automatitzat. La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat l'acompliment de les tasques d'informació, comercialització i altres activitats pròpies de alljewelry. ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s'han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten . L'usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé telefònicament al número de telèfon (+93 215 26 83).

 

LSSICE

En el marc del compliment de la legislació vigent de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), en el seu títol tercer: Comunicacions comercials per via electrònica ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa la normativa vigent, desenvolupant un sistema de comunicacions comercials amb els seus usuaris el qual només s'activarà prèvia petició expressa dels mateixos, podent aquests, revocar aquests permisos quan així ho sol·licitin a través d'aquest lloc web, mitjançant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé telefònicament al número de telèfon (+93 215 26 83)

 

COPYRIGHTS

Els drets de propietat intel·lectual d'aquest lloc web i dels diferents elements en ell continguts són titularitat de alljewelry, excepte els referits expressament. Alljewelry diu que els drets de propietat intel·lectual i industrial de les pàgines enllaçades, pertanyen als seus respectius autors.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest portal, així com els perjudicis i pèrdues ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial de alljewelry, donarà lloc a l'exercici de les accions que legalment corresponguin, i, si s'escau, a les responsabilitats que d'aquest exercici es derivin.

Alljewelry es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en el portal o en la seva configuració o presentació.

 

 

CONTACTE EMPRESA

Alljewelry
Tel. (+93 215 26 83) Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT ALLJEWELRY

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

El responsable del tractament de les teves dades personals és alljewelry.

L'accés i / o ús al lloc web li atribueix la condició d'Usuari, i implica l'acceptació, des d'aquest accés i / o ús, de la present Política de Privacitat.

L'Usuari podrà contactar amb alljewelry a la següent adreça de correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

2. Per què alljewelry està legitimat per dur a terme el tractament de dades?

Alljewelry està legitimat per a tractar les teves dades per poder dur a terme la prestació dels seus serveis.

Alljewelry es pren molt seriosament la protecció de la teva privacitat i de les teves dades personals. Per tant, la teva informació personal es conserva de forma segura i es tracta amb la màxima cura.

La present Política de Privacitat regula l'accés i l'ús al servei que alljewelry posa a disposició de l'Usuari interessat en els serveis i Continguts allotjats en el Lloc Web.

3. Quines són les finalitats del tractament de les dades de caràcter personal per part de alljewelry?

Les teves dades de caràcter personal demanades per alljewelry podran ser utilitzats per a les següents finalitats:

(I) La prestació dels serveis oferts en el Lloc Web.

(II) Enviar comunicacions comercials perfilades de alljewelry sobre els seus serveis mitjançant carta, telèfon, correu electrònic, SMS / MMS, notificacions push o per altres mitjans de comunicació electrònica equivalents sempre que l'Usuari hagi consentit el tractament de les seves dades personals amb aquesta finalitat .

Així mateix, l'Usuari consent el tractament de les seves dades per a l'elaboració de perfils, així com per a la segmentació de les seves dades. Els esmentats tractaments poden tenir com a finalitat tant l'anàlisi i realització d'estadístiques per conèixer el trànsit i utilització del Lloc Web per part dels Usuaris, com la determinació dels seus gustos i preferències per remetre-li informació promocional d'acord amb els seus interessos.

No obstant això, l'Usuari podrà revocar el consentiment, en cada comunicat comercial o publicitari que se li faci arribar, i en qualsevol moment, mitjançant notificació a la següent adreça de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

 4. Veracitat de les dades facilitades pels Usuaris

L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar a alljewelry qualsevol modificació d'aquests. L'Usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant alljewelry el dret a excloure dels Serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

5. Conservació de les dades

Les dades personals proporcionades es conservaran per part de alljewelry mentre l'usuari no manifesti la seva voluntat de donar-se de baixa dels serveis de INLOVEWITH, i això amb la finalitat de rebre informació sobre productes de l'empresa.

6. Drets de l'Usuari en relació amb les seves dades

L'Usuari té dret a (I) accedir a les seves dades personals, així com a (II) sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva (III) supressió, (IV) sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, (V)oposar-se al tractament de les seves dades i (VI)sol·licitar la seva portabilitat. A més, l'Usuari podrà exercir el seu (VII)dret a l'oblit.

L'usuari pot exercir tots aquests drets en la següent adreça de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., indicant el motiu de la seva petició i aportant una còpia del seu D.N.I., per tal d'evitar que tercers tinguin accés a les seves dades personals de forma indeguda.

 

Sense perjudici de qualsevol altre recurs administratiu o acció judicial, l'Usuari tindrà dret a presentar una reclamació davant d'una Autoritat de Control, en particular en l'Estat membre en què tingui la seva residència habitual, lloc de treball o lloc de la suposada infracció, en cas que consideri que el tractament de les seves dades personals no és adequat a la normativa, així com en el cas de no veure satisfet l'exercici dels seus drets. L'autoritat de control davant la qual s'hagi presentat la reclamació d'informar el reclamant sobre el curs i el resultat de la reclamació.

7. Seguretat de les dades

La protecció de la privacitat i les dades personals dels Usuaris és molt important per a alljewelry. Per tant, alljewelry fa tot el que està en la seva mà per impedir que les teves dades s'utilitzin de forma inadequada, permetent l'accés als mateix únicament a personal autoritzat.

Alljewelry manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals d'acord amb la normativa aplicable i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l'Usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d'informar-lo que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Alljewelry es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte de les dades personals d'acord amb la legislació aplicable, així com a conferir-los un tractament segur en les cessions i transferències internacionals de dades que, si escau, es puguin produir.

En aquells serveis del web que necessitin registrar-se com usuari, s'haurà de triar una contrasenya. L'Usuari és el responsable de mantenir la confidencialitat d'aquesta contrasenya, així com de totes les activitats que es realitzin en la sessió iniciada amb el seu nom i contrasenya. L'Usuari es compromet a notificar a alljewelry al més aviat l'ús no autoritzat del seu nom d'usuari i / o contrasenya o qualsevol altra fallada en la seguretat. Alljewelry no serà responsable pels danys o pèrdues que es puguin originar a causa del no compliment d'aquesta obligació per part de l'Usuari.

 8. Canvis

Alljewelry es reserva el dret de revisar la seva Política de Privadesa en el moment que consideri oportú. Per aquesta raó, li preguem que comprovi de forma regular aquesta Política de privadesa per llegir la versió més recent de la mateixa. No obstant això, qualsevol canvi que es produeixi en la present Política de Privacitat es comunicarà a l'Usuari.

9. Links a pàgines web

El lloc web de alljewelry podria contenir enllaços a pàgines web de companyies i entitats de tercers.

Alljewelry no pot fer-se responsable de la forma en què aquestes companyies tracten la protecció de la privacitat i de les dades personals, pel que li aconsellem que llegeixi detingudament les declaracions de Política de Privacitat d'aquestes pàgines web que no són propietat de alljewelry amb relació a l'ús, processament i protecció de dades personals. Les condicions que ofereixen aquestes pàgines web poden no ser les mateixes que les que ofereix alljewelry.

10. Preguntes

Si tens alguna pregunta sobre aquesta Política de privadesa o el tractament de les teves dades preguem que et posis en contacte amb alljewelry mitjançant correu electrònic dirigit a la següent adreça de correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

11. Acceptació i Consentiment

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament d'aquests per part de alljewelry, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.